C\ Moli de la Torre, 34-58
08915 Badalona
Tel. 93 383 63 11
a8045471@xtec.catCerca:
 
SECCIÓ CICLES
Comunicat de Harley Davidson University referent a la visita del nostre alumnat.
 
Harley Davidson University España, abre sus puertas durante un día a alumnos de FP. Gracias a la amabilidad de Harley Davidson España, el formador técnico de ATP para la HDU, Óscar Giraldo, pudo compartir con un grupo de alumnos del CFGM Electromecánica de Vehículos del Institut Pompeu Fabra de Badalona, las particularidades y retos que representa diagnosticar los sistemas eléctricos y electrónicos de una motocicleta moderna, sobre la base de una unidad HD FLHTK. El objetivo era complementar sobre la base de una motocicleta, los conocimientos que han estudiado a lo largo del presente curso y mostrarles la vía profesional que el sector puede ofrecerles como titulados en FP. Estuvimos encantados de poder participar en esta bonita iniciativa y esperamos poder continuar con ella en el futuro.
     
 
     
 
 
 
 
 
Festa de graduació curs 20017-2018
 
 
 
Formació i orientació laboral 2017/2018
Les persones del Departament de FOL es prenen molt en serio el procés de recerca de feina, per això hem anat a BCN Activa els dies 30 de Gener i 7 de Febrer amb els grups de MM2, AS1, QS2 i AX1. La xerrada els donava consells per enfrontar-se amb èxit a una entrevista de feina.
A més, vem fer unes dinàmiques a classe anomenades "Speed Interviewing" simulant les cites ràpides de "Speed Dating". En la nostra dinàmica, de manera rotativa i ràpida, els alumnes es posen a la pell de l'entrevistador i l'entrevistat amb una oferta real del seu sector professional.