C\ Moli de la Torre, 34-58
08915 Badalona
Tel. 93 383 63 11
a8045471@xtec.catCerca:
 
 
 
ENLLAÇOS D'INTERÈS

GAUDIM ALS PARCS 


Agenda d'activitats

               

 
PROGRAMA MÀSTER de formació de professorat 
 
ENIGMES MATEMÀTICS
Des del departament de matemàtiques s'organitza mensualment un concurs d'enigmes matemàtics. Aquí us mostrarem l'enigma i el ranking de cada mes.
OCTUBRE    NOVEMBRE RANKING
 
 
     
   "ACABES L'ESO. JA SAPS QUÈ FARÀS?"
Dijous, 16 de novembre

Alguns alumnes de l'institut han respòs aquesta pregunta. El Badiu Jove de Badalona ha organitzat una sessió informativa per explicar les diferents sortides que hi ha després de l'Eso.
El taller també ha comptat amb una part pràctica on els alumnes han pogut resoldre de manera dinàmica els seus dubtes.


 

EDUQUEM I PREVENIM
Dilluns, 13 de novembre

La Guàrdia Urbana de Badalona, el SEM i l'Institut Guttmann han fet una xerrada conjunta a l'institut, dirigida als alumnes de 1r de Batxillerat. Durant l'activitat s'ha parlat sobre educació viària i sobre la prevenció d'accidents de trànsit.

Amb aquesta xerrada els alumnes prenen consciència sobre els perills viaris i com n´és d'important fer una conducció segura. 

ESMORZA I COL·LABORA AMB LA MARATÓ
Cada dilluns i divendres

Com cada any, l'institut col·labora amb La Marató de TV3. Aquest any 2017, dedicada a les malalties infeccioses. 

Des de l'institut organitzem esmorzars solidaris. Els diners recaptats aniran destinats a la investigació per crear mesures preventives més eficients contra les malalties infeccioses. 

 
 

EXPERIMENTEM A CA L'ARNÚS


Des del Departament de Química i Ciències de l'Institut, es va organitzar un taller de plantes aromàtiques a Ca l'Arnús.
Aquest cap de setmana alguns alumnes van tenir l'oportunitat de realitzar una activitat participativa per conèixer les plantes aromàtiques i les seves aplicacions. L'activitat la van dur a terme els professors Fernando Carceller i Eduard Garcia.


 

FÍSICA AL LABORATORI

Els alumnes de 3r d'ESO han anat al laboratori amb la professora de química, Núria López. És una bona manera de posar en pràctica els coneixements que van adquirint al llarg del curs.


  
CELEBREM HALLOWEEN A L'INSTITUT
Dimarts, 31 d'octubre

Des de l'optativa de Plàstica Aplicada de 3r d'Eso, s'ha guarnit cada racó de l'institut per celebrar, durant tota la setmana, Halloween.
La professora Sònia Espejo s'ha encarregat d'organitzar tot el procés de creació. Aquest n'ha estat el resultat!


 

FONT DE L'AMIGÓ
Divendres, 27 d'octubre

Els alumnes de 1r d'Eso han fet una excursió per la font de l'Amigó fins arribar al mirador del Turó d'en Seriol, que ofereix una panoràmica impressionant.
Durant la ruta, han treballat la vegetació, la geologia i la intervenció humana en el terreny.

 
 

ARTISTES ARREU DEL MÓN!
 
Els alumnes de 3r i 4t de l'Aula de Projectes treballen en equip amb l'objectiu de fer un puzzle gegant de l'autoretrat d'Andy Warhol. Cada membre del grup participa en l'elaboració d'una peça diferent. Mireu com ha quedat!
 
 

AMB LA PORTA OBERTA


Des de l'Aula de Projectes realitzen diversos projectes des dels diferents àmbits. Els alumnes surten de l'aula per poder treballar en uns altres espais, com al pati de l'institut.

Treballem així el tema de l'espai, fent extensiva l'aula-classe fins a l'exterior del centre.


 
 
   CAIXAFORUM 
Dimarts, 24 d'octubre
El grup d'aula de projectes de 4t d'Eso han anat al CaixaForum de Barcelona a visitar l'exposició de l'artista Andy Warhol.
 
   

MATEMÀTIQUES COOPERATIVES

Els alumnes de 2n d'Eso treballen les proporcions a les classes de matemàtiques a base de la confecció de menjars per a tota l'aula.

 
 
 

PARC DE LA CIUTADELLA I PARLAMENT
Divendres, 29 de setembre

Els alumnes de 4t d'Eso del grup de Projectes han realitzat una sortida molt interessant on han pogut visitar el Parlament.


 


MINDMAPS OF MATHS 

La professora de matemàtiques, la Sandra Terán, ha creat aquest tipus d'esquema per tal d'ajudar a organitzar les idees a les classes de matemàtiques de 4t A.

Esperem que us sigui de gran ajuda!


 
INICI CURSET PISCINA
Dilluns, 25 de setembre

Els alumnes de Projectes han començat un curset de piscina per potenciar l'esport a l'adolescència. La instal·lació que fan servir és la Piscina Municipal de Badalona.

 
 CONEIXENT-NOS!
 Divendres, 29 de setembre

Com cada inici de curs, els alumnes de 1r d'ESO han pogut  participar de la jornada de      germanor organitzada pels alumnes de 1r de Batxillerat. 
    La sortida consisteix en realitzar diverses activitats físiques a la platja de Badalona i aconseguir que el nou alumnat es conegui entre ells.

 


 
 
INICI CURS 2017-2018
 
El passat dijous, dia 14, va tenir lloc la presentació del nou curs escolar per a tots els grups. 
Volem donar la benvinguda a tot l'alumnat i, especialment, als nous alumnes de 1r d'ESO i els desitgem un camí ben profitós al Pompeu.

 
   
 
BENVINGUTS AL NOU CURS 2017-2018!
 
                                                        
 
 
 
 
 Institut Pompeu Fabra - Badalona | a8045471@xtec.cat | Avís Legal
[Amb el sistema Edugestió de Duma Interactiva]