C\ Moli de la Torre, 34-58
08915 Badalona
Tel. 93 383 63 11
a8045471@xtec.catCerca:
 
 
Formació i Organització Laboral

FOL: Formació i Orientació Laboral (1er curs)

UF I: Inserció al món del treball
UF II: Prevenció de Riscos Laborals
EIE: Empresa i Iniciativa Emprenedora (2n curs)

Concurs idees de negoci: “FEM 5 CÈNTIMS”

Model de CV
 
Conferència de l'ONG AMAL

El passat 29.01.19 l' Institut Pompeu Fabra va organitzar una conferència amb l' ONG AMAL que treballa amb persones refugiades a Ioannina (Grècia). L' ONG realitza cursos on line i posa en contacte a professorat de diverses parts del mòn amb les persones refugiades.
 

 
Formació i orientació laboral 2017/2018
 
El passat 24-​4-18, l'empresari Pau Agulló va realitzar una xerrada d'empreneduria a l'alumnat de Cicles Formatius (MS2-MS3-MM1-MM2-QS2-AX2-AS2). 

Va ser tot un aprenentatge de com és el dia a dia d' un emprenedor i del que es necessita per ser-ho i per formar part del seu equip!

 
Us mostrem unes fotografies de la xerrada.

 
 
___________________________
 
Les persones del Departament de FOL es prenen molt en serio el procés de recerca de feina, per això hem anat a BCN Activa els dies 30 de Gener i 7 de Febrer amb els grups de MM2, AS1, QS2 i AX1. La xerrada els donava consells per enfrontar-se amb èxit a una entrevista de feina.
 

A més, vem fer unes dinàmiques a classe anomenades "Speed Interviewing" simulant les cites ràpides de "Speed Dating". En la nostra dinàmica, de manera rotativa i ràpida, els alumnes es posen a la pell de l'entrevistador i l'entrevistat amb una oferta real del seu sector professional.
 
 Institut Pompeu Fabra - Badalona | a8045471@xtec.cat | Avís Legal
[Amb el sistema Edugestió de Duma Interactiva]