C\ Moli de la Torre, 34-58
08915 Badalona
Tel. 93 383 63 11
a8045471@xtec.catCerca:
 
 
Institut
Volem aprofitar aquest espai per a saludar-vos cordialment  i per informar-vos dels diferents projectes i activitats que constitueixen la realitat del centre, així com de les nostres activitats com institut d'ensenyament secundari obligatori, ESO, i postobligatori, batxillerat, curs d'accés a grau superior i  formació professional de grau mitjà i grau superior.

La nostra pàgina web us proporcionarà informació actualitzada de l'institut i  us possibilitarà contactar amb el personal que treballa en aquesta organització educativa.

Actualment les tecnologies de la comunicació ens permeten la transferència de la informació i del coneixement de manera immediata. Aquesta seu web que visiteu és un intent de la comunitat educativa d’apropar l’institut als ciutadans. És també un portal mitjançant el qual estem oberts als vostres suggeriments constructius per la millora de la institució

Estem segurs que aquí podreu trobar la informació que us permetrà conèixer millor l'institut i que us ajudarà a l'hora de prendre la decisió en la tria dels estudis dels vostres fills/es o de vosaltres mateixos/es. No dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres si requeriu informació addicional.
Els professionals que treballem en aquesta organització tenim la voluntat i la intenció d'oferir-vos un servei acadèmic d'excel·lència i de donar resposta a les vostres demandes de formació d’acord amb els reptes que planteja la societat del coneixement.

La Missió, la Visió i els Valors, que regeixen l'institut i que podeu consultar al nostre web, són  congruents amb el treball diari del l'equip de professionals del centre.  Estem compromesos en la millora dels resultats educatius i en la construcció d’una societat més equitativa, justa i humana. Treballem de manera responsable per tal de facilitar l'alumnat de tots els nivells que sigui sensible als desafiaments que planteja el desenvolupament del nostre entorn, de la ciutat, del país i del món.

Estem convençuts que la nostra pàgina web serà d'utilitat per tota  la comunitat educativa i per tots aquells ciutadans interessats a conèixer de més aprop l'institut. Confiem que es converteixi en un valuós instrument de consulta i participació ciutadana. Els nous temps així ho exigeixen.

Tot esperant que els continguts d’aquest espai virtual  facilitin la informació bàsica i els contactes inicials amb el centre, us dono la benvinguda, confiant que ben aviat puguem compartir el centre amb tots vosaltres.

Rebeu una ben cordial salutació,

L'equip directiu
Institut Pompeu Fabra
 Institut Pompeu Fabra - Badalona | a8045471@xtec.cat | Avís Legal
[Amb el sistema Edugestió de Duma Interactiva]