Borsa de Treball

La Coordinació de Formació Professional de l’Institut Pompeu Fabra disposa d’un servei de borsa de treball per tal de facilitar la inserció laboral als seus alumnes i exalumnes. L’objectiu principal és procurar incorporar-los a la vida activa d’acord amb les seves perspectives i aspiracions. Actualment la borsa de treball gestiona al llarg del curs acadèmic un volum superior a 200 ofertes laborals.

Estudiants

Des d’aquest espai us volem oferir la possibilitat de posar-vos en contacte amb nosaltres per inclore-us com a alumne (tan sols els que esteu a 2n curs) o exalumne en la nostre base de dades, per a la qual cosa necessitarem saber les següents dades: Nom i cognoms, Cicle Formatiu i especialitat que heu cursat en el nostre institut, any de finalització dels estudis, etc.

Empreses

Si us poseu en contacte com a empresa, per oferir-nos una oferta de treball de les especialitats que nosaltres impartim (Química, Automoció i Fabricació mecànica), la farem arribar inmediatament al nostre alumnat que més s’adeqüi al perfil professional que sol·liciteu perquè es posi en contacte amb vosaltres.

Portals per a la recerca de treball

Àmbit local i territorial de Catalunya

Ofertes de treball d'àmbit estatal

Ofertes de treball d'àmbit nacional i internacional

Ofertes de treball d"àmbit nacional i internacional