Ens estrenem en l’organització de la nova modalitat “Skill FA: Fabricació de Productes Farmacèutics” al Catskills 2021

Aquest curs acadèmic el nostre centre és coordinador del “Campionat de Catalunya de la Formació Professional i proves tècniques de les Olimpíades d’FP-Skills” estrenant una modalitat catalana FA Fabricació de Productes Farmacèutics on els alumnes tenen l’oportunitat de demostrar les seves habilitats tècniques.

El Campionat serà el proper 30 d’Abril al matí i a causa de la situació de pandèmia es desenvoluparà telemàticament, cada parella de candidats participarà des del seu propi centre sent els tutors/jurat qui es desplaci a altra seu per avaluar a l’alumnat d’un centre diferent. L’emissió del Campionat es farà en Streaming. Els centres rebran un mateix lot de material per al desenvolupament de la prova.

Afrontem aquest repte amb molta il·lusió com un projecte d’innovació part del projecte de centre del qual us volem fer partícips a tots.

Tot i ser un skill de nova creació, ha tingut molt bona acceptació i les inscripcions dels centres de tot Catalunya han estat elevades.

Paral·lelament a la competició Catskills, els nostres alumnes faran un Campionat intern al qual li hem anomenat POMPEU SKILLS.

L’equip de treball del centre està en plena fase de disseny de la prova TEST PROJECT.

Estem molt il·lusionats amb aquest repte, esperem que sigui una gran experiència per a l’alumnat de formació professional.

Més informació:

Comparteix el post

Altres notícies