Col·laboració amb l’ajuntament i el parc de la Serralada de Marina

Col·laboració dels Departaments de ciències, tecnologia i química amb l’ajuntament i el parc de la Serralada de Marina:

  1. Treballs sobre plantes remeieres i arbusts de la Serralada de Marina (projecte de dinamització mediambiental i sociocultural de la zona de la riera de Canyet i del torrent de l’Amigó).
  2. Col·laboració amb l’àrea de Medi ambient i amb Parcs i jardins de l’Àrea Metropolitana de Barcelona a Can Solei, Ca l’Armús i Can Barriga. En aquesta col·laboració participaran els departaments de Ciències, Tecnologia i Química i es faran tallers de caixes niu, plantes aromàtiques, perfums, sabons i ecologia de la bassa al llarg de curs i durant diferents caps de setmana dirigits a públic familiar principalment contribuint d’aquesta manera la millora de la imatge i difusió del centre.
  3. Durant aquest curs , l’Institut continuarà col·laborant amb el Parc de la serralada de marina i l’associació naturalista ALOC en les passejades guiades pel parc que es fan per diferents itineraris amb una temàtica mediambiental i sociocultural.
  4. Per tal de fomentar la participació dels alumnes i els pares en les diferents activitats, es preveu fer una àmplia difusió a traves de l’Ampa i de la pàgina web de l’Institut.