Competició telemàtica de Fabricació de productes farmacèutics emmarcada dins del CatSkills 21

Aquest curs acadèmic el nostre centre és coordinador del “Campionat de Catalunya de la Formació Professional i proves tècniques de les Olimpíades d’FP-Skills” estrenant una modalitat catalana FA Fabricació de Productes Farmacèutics on els alumnes tenen l’oportunitat de demostrar les seves habilitats tècniques.

 

Catskills són els Campionats d’FP de Catalunya, on el Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya, organitza i promou competicions de destreses (skills, en anglès) que constitueixen un valuós instrument divulgatiu de la Formació Professional i un mitjà per estimular a estudiants, professorat i empreses, a més d’una plataforma d’intercanvi i un fòrum de debat sobri de l’evolució dels estàndards professionals, la qualitat i la innovació en els diferents sectors productius.

El divendres 30 d’Abril des de les 9:00 del matí tindrà lloc inici de la competició. A causa de la situació de pandèmia es desenvoluparà telemàticament, cada parella de candidats participarà des del seu propi centre sent els tutors/jurat qui es desplaci a altra seu per avaluar a l’alumnat d’un centre diferent.

L’emissió del Campionat es farà en Streaming per Youtube. Tota la informació de l’esdeveniment està en la següent pàgina web: https://sites.google.com/view/catskills/skill-fa-fabricaci%C3%B3-de-productes-farmac%C3%A8utics

 

L’Equip del Pompeu

L’Equip Skills del centre ha estat format per Natàlia Salvador i Eduard Garcia com a experts del disseny de la prova TEST PROJECT i Lorena Muñoz com a suport en la gestió en l’organització. Agraïm la implicació de tot el professorat del Departament de Química i de l’Equip Directiu del centre.

Paral·lelament a la competició Catskills, la resta de l’alumnat dels cicles de GM de Planta Química perfil farmacèutic i del GS de Fabricació de Productes Farmacèutics farà un Campionat intern al qual li hem anomenat POMPEU SKILLS que ens agradaria poden establir de manera regular en els cursos següents com un repte real dintre del projecte educatiu integrant dins del nostre currículum habitual.

En aquesta competició interna hem fet equips multidisciplinaris formats per alumnes de Grau Mitjà i Grau Superior que estaran a altres laboratoris realitzant una prova molt semblant a la Competició Oficial. Estem molt il·lusionats, esperant que l’alumnat demostri les seves habilitats. Però sobretot que gaudeixin de la jornada plantejada.

Directrius tècniques de la Prova: https://projectes.xtec.cat/catskills/catskills-2020/directrius-tecniques-
2021/#Skill_FA_Fabricacio_de_Productes_Farmaceutics

 

Comparteix el post

Altres notícies