Donem a les institucions més de 100 mascaretes FFP3 y comencem a imprimir pantalles protectores amb les nostres impressores 3D

En aquests moments difícils  hem de fer tot el possible per ajudar a parar la pandèmia de coronavirus. Per aquest motiu des de l’institut hem donat 100 mascaretes protectores que ajudaran a evitar la difusió del virus.

El dilluns dia 26 vam realitzar una primera donació d’unes 60 mascaretes FFP3 als mossos d’esquadra i avui els hi hem proporcionat 50 més. També s’ha donat una dotzena d’ulleres de protecció que normalment utilitzem en el nostre dia a dia, especialment als Cicles Formatius.

A més, en aquests moments també estem imprimint pantalles de protecció pel personal sanitari que es distribuiran entre els hospitals badalonins.

Durant la situació d’alarma, volem mantenir les nostres impressores operatives 24 hores al dia i 7 dies de la setmana i continuar col·laborant amb la lluita contra el coronavirus en tot el que puguem. Aquest virus el parem units!

Comparteix el post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Altres notícies

Cicles Formatius

Pintat dipòsit i llantes Suzuki

Restauració d’un dipòsit de motocicleta al centre amb material de primera qualitat del nostre col·laborador de pintures ROBERLO.

Cicles Formatius

Pintat de llantes Renault Modus

Hem pintat unes llantes d’un Renault Modus al centre amb material de primera qualitat del nostre col·laborador de pintures ROBERLO. Volem aprofitar per agrair a