El Pompeu Escola Verda

A partir d’aquest curs 2022-23 ens incorporem a la xarxa d’escoles verdes juntament amb 3 altres centres de Badalona: l’Institut Escola Baldomer Solà, l’Escola Nen Jesús de Praga i el Centre de Formació d’Adults Morera Pomar.

Rebrem el nostre distintiu d’Escola Verda després d’haver completat una formació de dos anys i desenvolupat el nostre Pla d’Educació per a Sostenibilitat que ens hi marcarà el camí a seguir els propers anys.

Enguany, un total de 78 centres educatius rebran aquest distintiu arreu de Catalunya. D’aquests centres, 72 formaran part de la Xarxa d’Escoles Verdes de la Generalitat, dos s’incorporaran a la xarxa local d’Igualada i quatre a la XES-Badalona. Som, per tant, la xarxa local que més creix aquest curs 2022-23.

Amb la incorporació dels quatre centres nous, ja som 21 centres educatius els que treballem a Badalona per a incorporar els principis i els valors de la sostenibilitat en tots els àmbits de la vida escolar. A més, la nostra xarxa és una de les més diverses, doncs compta amb centres educatius de tota mena: des d’educació infantil a primària, secundària i batxillerat; així com cicles formatius, un centre d’educació especial i un centre de formació d’adults.

Comparteix el post

Altres notícies