Hem guanyat el 2n premi d’Innovació als Premis Impuls FP del Departament d’Educació!

El proppassat 23 d’abril el Departament d’Educació va entregar els Premis Impuls, i vam rebre el 2n premi Modalitat Emprenedoria Grau Superior (etwining) i 3r premi Modalitat Innovació Grau Mitjà (Emprenedoria, Prototipatge 3D).

Els premis Impulsfp són un concurs territorial que pretén mostrar les millors iniciatives emprenedores i innovadores de l’alumnat dels ensenyaments professionals de Catalunya. Així mateix es vol fer un reconeixement a la tasca docent a través de les iniciatives que porten a terme en els centres estimulant el treball per projectes, l’acció tutorial, la inclusió i, en definitiva, millorant la qualitat de l’ensenyament.

2n i 3r premi entre els 28 projectes presentats al nostre Servei Territorial

El nostre centre va participar amb molta força presentant projectes de totes 3 modalitats i de les diferents famílies professionals del centre: 3 projectes d’emprenedoria amb alumnat, 3 projectes innovadors amb alumnat i 3 projectes d’Excel·lència professional docent.

No hi havia suficients premis per demostrar tot el talent de l’FP del Pompeu ni del Servei Territorial de Barcelona Comarques, per la qual cosa va estar la cosa molt ajustada i molt difícil de valorar.

El projecte eTwinningAN INTERLABORATORY COMPARISON EXERCISE: BEER ANALYSIS que realitzen els estudiants del cicle formatiu de grau superior de Laboratori d’anàlisi i control de qualitat va rebre el segon Premi Impuls FP en la categoria Emprenedoria.

El projecte EMPRENEDORIA. PROTOTIPATGE 3D que realitzen els estudiants de grau mitjà de Mecanització va guanyar el tercer Premi Impuls FP en la categoria Innovació.

Enhorabona a tots el professorat i alumnat que ho ha fet possible amb la seva participació, esforç i il·lusió.

Comparteix el post

Altres notícies