INFORMACIÓ COVID-19

Benvolgudes famílies,

Després d’un curs 2019-2020 marcat pel tancament dels centres docents durant el tercer trimestre degut a la pandèmia per Covid-19, iniciem un nou any escolar, certament amb il·lusió, però també marcat per les mesures de prevenció i actuació directa que haurem de respectar conjuntament. Us preguem doncs el màxim de comprensió per les dificultats que això provocarà inevitablement. Així mateix us invitem a establir amb el Centre una intensa col·laboració i fins i tot complicitat. No són moments fàcils per ningú, ni a nivell personal, ni familiar, ni social ni planetari. Més que mai hem de ser solidaris i ajudar-nos mútuament.

Des de l’Institut Pompeu Fabra ens comprometem a dur a terme la nostra tasca amb el màxim esforç personal i professional. Hem confeccionat un PLA D’ORGANITZACIÓ DEL CENTRE específic pel curs 2020-2021 seguint les directrius de les autoritats d’Educació i de Salut de la Generalitat de Catalunya. Aquest PLA, amb el vist i plau de la Inspecció Educativa i l’aprovació del Consell Escolar del Centre, es troba a la vostra disposició al web https://ipompeufabra.cat/documentacio/ . Hi trobareu molta informació sobre les diferents circuits i moments d’entrada i sortida de l’edifici amb l’objectiu d’evitar aglomeracions, el pla de neteja i desinfecció, la utilització de la cantina, el Protocol d’actuació en cas de detectar un possible cas de Covid-19, el Pla de treball en cas de confinament, etc.

Adjuntem un recordatori d’elements importants del Pla esmentat per l’alumnat, així com els documents oficials que el Departament d’Educació vol posar a disposició de les famílies dels centres educatius.
Evidentment, sempre trobareu la informació important en el web de l’Institut que us aconsellem de consultar regularment. També hi trobareu els horaris del proper dia 14 per a la presentació de cada curs: https://ipompeufabra.cat/calendari-escolar-2/ (cal respectar estrictament els horaris!)
En els propers dies us farem arribar així mateix una Declaració Responsable que el Departament d’Educació exigeix retornar signada per tal de garantir la seguretat del Centres Educatius. Aprofitarem per comunicar-vos les darreres informacions o novetats que es puguin haver produït.

Agraïm anticipadament l’esforç que realitzareu per conscienciar els vostres fills/es sobre la importància de respectar les normes establertes, en benefici propi i del conjunt de la comunitat educativa. Junts podrem crear un Institut més segur.

Aprofito l’avinentesa per saludar-vos molt cordialment.

 

Guillem Ruiz Gomar

Director

 

Descarrega tota la informació:

Comparteix el post

Altres notícies