Instal·lacions i serveis

Aules amb pissarres digitals

Gimnàs

Aules d'informàtica

Tallers

Tallers

Sala d'actes

Cantina escolar

Biblioteca

Laboratoris

Pistes esportives

Taquilles per a l'alumnat

Pompeu Fabra

Serveis

Instal·lacions esportives

L’institut disposa, per a les classes d’Educació Física, de pistes a l’aire lliure, on es poden practicar diversos esports, i d’un gimnàs per a la pràctica d’exercicis amb aparells, vestidors i dutxes.

Biblioteca

L’AMPA contracta una bibliotecària i col·labora en l’organització de la biblioteca, que actualitza el seu fons periòdicament, ofereix servei de préstec i equipament informàtic i funciona com a sala de treball i de lectura.

Horari: dl., dc. i dv. 10-13h, dt. i dj. 11:15-15:15h.

Equipament informàtic

La dotació de l’aula d’informàtica s’actualitza i es modernitza periòdicament. A més, l’Institut està dotat d’ordinador i pissarres digiitals (PDI) a les aules. Carrets d’ordinadors portàtils permeten el treball informàtic dins l’aula a tot l’alumnat del Centre.
Tos els alumnes tenen l’oportunitat d’aprendre informàtica a un nivell bàsic.

Tallers i aules de tecnologia

El centre disposa de tallers d’automoció i de metall per als Cicles Formatius i d’aules de Tecnologia per a ESO i Batxillerat, dividides en dos àmbits: un per fer-hi les classes teòriques i un altre per a la realització de la part pràctica de la matèria.

Laboratori

Aquestes instal·lacions són usades per fer-hi classes pràctiques de les matèries corresponents, tant d’ESO com de Batxillerat, i pels alumnes dels Cicles Formatius de Química.

Servei de bar

El bar és un servei que ofereix l’institut i s’adapta a la normativa vigent ratificada pel Consell Escolar.
Aquest establiment ofereix menús econòmics i adequats a les necessitats dietètiques dels adolescents. El bar roman obert i a disposició dels alumnes fora de l’horari lectiu i durant l’esbarjo. Cal reservar amb anticipació el servei de menjador abans de l’esbarjo (Sra. Lluïsa).
El comportament dels alumnes al bar ha de ser totalment correcte i respectuós amb els responsables d’aquest servei.

Aulas d'idiomes

L’aula d’idiomes està equipada amb material audiovisual i informàtic amb l’objectiu de facilitar la utilització d’aquestes tecnologies en l’ensenyament de les llengües estrangeres.

Servei de mediació

Sota la responsabilitat de la Tècnica d’Integració Social (TIS), l’institut ofereix un servei de Mediació que té com a objectiu la resolució pacífica dels conflictes que puguin aparèixer entre l’alumnat. El funcionament d’aquest servei serà presentat a l’hora de tutoria. Una matèria optativa permetrà a l’alumnat que ho dessitgi formar-se en aquesta disciplina.

Blog de Mediació >

Reutilització de llibres de text

L’AMPA del Centre organitza un servei de reutilització de llibres de text que permet, a final de curs, revendre els llibres en bon estat per aproximadament el 50% del seu preu original. De la mateixa manera, es poden comprar llibres ja utilitzats en bon estat per la meitat del seu preu de venda habitual. 

Més informació >