Job Shadowing a Tartu del professor Felipe Archilla

El professor Felipe Archilla del departament d’Automoció va realitzar un job shadowing sobre el vehicle elèctric i les energies renovables a Tartu, Estònia a través de la fundació BCN FP i en col·laboració amb l’escola VoCo.

Va compartir experiències tant competencials com socials amb el professorat de diferents famílies professionals, coneixent diferents metodologies educatives com l’ús de plataformes com LMS o simuladors reials de diferents sistemes d’última generació.

L’Ajuntament de Tartu va acollir al grup de professorat per conèixer tota la xarxa de mobilitat sostenible, tant de BUS amb GNC com de bicicletes elèctriques. També van tenir l’oportunitat de visitar les instal·lacions i de conèixer les metodologies de treball del concessionari Toyota.

A continuació podeu observar un Porsche 356 retrofit on s’ha instal·lat un sistema de tracció elèctrica amb dos motors elèctrics i una caixa de canvis de quatre velocitats.

Ha sigut una experiència molt enriquidora tan personal com professionalment pel nostre docent del departament d’Automoció.

Comparteix el post

Altres notícies