Obres de substitució de fusteries per a la millora energètica de l’institut

Properament començaran les obres de substitució de fusteries (finestres i proteccions solars) per a la millora energètica a l’Institut Pompeu Fabra

Es preveu que finalitzin al desembre de 2023 tenint una durada màxima de 8 mesos.

Les obres consisteixen en la renovació de pràcticament totes les fusteries existents a un dels edificis per noves d’alumini i vidre aïllant d’altes prestacions, així com de les dues portes que donen accés en planta baixa a la cantina.

Aquestes obres estan incloses al Pla Director d’infraestructures Educatives, que conté la planificació de les actuacions de construcció de nous centres i ampliacions però també les obres de rehabilitació, adequació i millora. Concretament, les obres d’aquest centre persegueixen millorar l’eficiència energètica i augmentar la confortabilitat de les instal·lacions.

Aquestes obres són finançades per la Unió Europea mitjançant el fons REACT–UE com a part de la resposta de la Unió a la pandèmia de COVID-19, dins de l’objectiu específic donar resposta a les necessitats d’escolarització dels ensenyaments obligatoris o universals en el marc del dret a l’educació.

Podeu trobar més informació sobre la programació de totes les obres en infraestructures escolars finançades amb Fons REACT-UE en aquest enllaç.

Comparteix el post

Altres notícies