Participem en una taula rodona sobre disseny d’aules tecnològiques

L’institut Pompeu Fabra participa en una taula rodona organitzada per IMPULS FP en relació amb el DISSENY D’AULES TECNOLÒGIQUES, donant a conèixer la seva experiència en la implementació del projecte des de la seva fase inicial fins a l’execució final.

 

Dijous 11 de novembre es va celebrar la XIX Jornada de Qualitat a l’Ensenyament amb més de 1000 inscripcions, 70 taules i més de 250 ponents i coordinadors/es de taula, que van explicar les seves bones pràctiques.

La inauguració de la jornada va ser a càrrec del Sr. Àngel L. Miguel Rodríguez, director general de Formació Professional.

Durant la jornada vàrem poder escoltar les ponències de la Sra. Lorena Jaume-Palasí i la Sra. Laura Rosillo sobre “Reflexiones éticas: La automatización avanzada en la educación” i “Upskilling, Reskilling: Competències humanes en l’era de l’automatització i la robotització” respectivament.

També vàrem poder escoltar al Sr. J. A. Andrés, subdirector general de Programes i Projectes que ens va parlar sobre la “Gestió de la informació i el coneixement excel·lent als centres educatius”.

En aquesta jornada, la Sra. Patricia Trillo, directora del Centre d’Institucions Barcelona CaixaBank, va fer el lliurament de les Certificacions de qualitat del servei FP dual que presten els centres a través de les empreses col·laboradores en el nivell d’Excel·lència a les empreses Corporació Alimentària de Guissona, SA, Empresa Municipal Mixta d’Aigües de Tarragona, SA, Transports de Barcelona, SA (BUS) i Zurich Insurance PLC sucursal en España.

El Sr. Àngel L. Miguel Rodríguez, director general de Formació Professional i el Sr. J. A. Andrés, subdirector general de Programes i Projectes van fer el lliurament dels diplomes a l’Institut Escola del Treball de Lleida, Institut Comte de Rius de Tarragona, Institut Esteve Terradas i Illa de Cornellà de Llobregat i l’Institut Poblenou de Barcelona.

TAULA DE QUALITAT.PROJECTE AULA TECNOLÒGICA POMPEU FABRA

 

Comparteix el post

Altres notícies