Participem en la 1a edició dels Premis d’FP de la Cambra de Barcelona

L’Institut Pompeu Fabra participa a la Primera Edició dels Premis de FP de la Cambra de Barcelona de Comerç del Barcelonès Nord presentant diferents projectes de l’alumnat de cicles formatius de les famílies de Química (1 projecte de grau mitjà i un projecte de grau superior), així com de la Família Fabricació Mecànica (3 projectes de grau superior).

El passat 22 de juny es va fer l’acte de lliurament de Premis al BCIN de Badalona. Es va fer un reconeixement a tots els projectes, i un dels projectes va ser guardonat amb el Primer Premi. Van lliurar els premis de les institucions públiques el president executiu de l’Agència Pública de Formació i Qualificacions professionals de Catalunya, Fabian Mohedano, la segona tinent alcalde de l’Ajuntament de Badalona, Cristina Agüera, el vicepresident de la Cambra de Comerç de Badalona, Toni Fitó, i el president de la Cambra de Comerç Barcelonès Nord, Pere Alemany, i els 2 estudiants Francisco Jiménez i Gerard Armentero.

Aquests estudiants van desenvolupar el seu treball final de projecte al Servei de desenvolupament del Medicament de la Universitat de Barcelona i a l’empresa Nutraprocés, i van ser distingits amb el I Premi per la creació de tours 360 d’instal·lacions industrials. Aquesta activitat permetrà veure i interactuar amb instal·lacions reals la fabricació.

Aquest projecte ha estat possible gràcies a la implicació de les empreses, la motivació d’un equip de docents i sobretot a la gran implicació i esforç de l’alumnat.

Durant l’acte es va fer una taula rodona amb alumnat, tutors i un reconeixement a les empreses. Vam tenir l’oportunitat de participar amb un debat amb la Dra. Encarna Garcia Montoya, professora Titular de la Unitat de Tecnologia Farmacèutica de la UB, i amb la Dra. Gemma Casadevall, Chief Executive Officer a NUTRARESEARCH.

Felicitats per una feina excel·lent!! Molts èxits per a l’alumnat!!

 

Notícies relacionades:

https://www.linkedin.com/posts/nutraresearch_digitalizadas-las-instalaciones-de-la-planta-activity-7076598695604973568-kSc4

https://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:7077959104576520192

https://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:7076889961324511232

https://ipompeufabra.cat/projecte-dinnovacio-de-virtualitzacio-i-digitalitzacio-de-continguts-educatius

Comparteix el post

Altres notícies