Primer treball de recerca de batxillerat amb la col·laboració del nostre departament de química

Per primer cop al nostre institut, un alumne de primer de batxillerat de l’INS Pompeu Fabra, en David Santana, ha realitzat una part del seu treball de recerca al laboratori de microbiologia del departament de química del centre, aprenent tècniques d’anàlisi de microorganismes de la mà del professor en Jaume Carmona. Paral·lelament, s’hi ha convidat a la resta dels seus companys d’aula a conèixer aquest espai de treball, rebent molt bona resposta per part de tots ells.

Aquesta primera experiència de col·laboració interdepartamental a l’INS Pompeu Fabra, ha establert la primera passa per iniciar aquesta bona pràctica a l’institut, oferint al nostre alumnat de batxillerat l’oportunitat de gaudir d’experiències professionals, conèixer altres departaments, instal·lacions i recursos del seu centre, donar un valor afegir als seus treballs de recerca i apropar-los a altres alternatives formatives, apropant més si cap a tots els membres de la nostra comunitat educativa.

Aquesta experiència pedagògica, tan satisfactòria per l’alumnat com pel professorat participant, es continuarà realitzant en propers cursos acadèmics. Us hi anirem informant!

Comparteix el post

Altres notícies