Projecte d’innovació de virtualització i digitalització de continguts educatius

Comencem el projecte d’innovació “Virtualització i digitalització de continguts educatius en plantes farmacèutiques, químiques i biotecnològiques”.

Els alumnes Francisco Jiménez i Gerard Armentero del cicle formatiu de grau superior de Fabricació de Productes Farmacèutics, biotecnològics i Afins realitzen el seu projecte final per a la creació de càpsules formatives amb la col·laboració de l’empresa de suplements alimentaris NUTRAPROCES i el Servei de desenvolupament del medicament de la Facultat de Farmàcia de la Universitat de Barcelona.

Es tracta d’una activitat d’innovació complementària, tutoritzada per Eduard Garcia, docent del mòdul de projecte amb la col·laboració de la coordinació d’innovació i l’equip docent del cicle.
Amb aquest projecte pretenem digitalitzar continguts educatius creant càpsules formatives interactives, virtualitzar equipament industrial i instal·lacions de plantes químiques, farmacèutiques i biotecnològiques.

El projecte permetrà que els centres participants i les empreses col·laboradores transfereixen el coneixement i l’alumnat assoleixi les seves competències professionals vinculades al sector químic i farmacèutic, assolint a la vegada competència digital necessària a la societat actual i al món laboral.
Aquí les imatges de l’alumnat realitzant el primer tour per l’empresa NUTRAPROCES.

Comparteix el post

Altres notícies