Realitzem una visita virtual Bombers de Barcelona

Els bombers de BCN han oferit a l’alumnat d’ AM1-B una visita virtual a les seves instal·lacions. Durant l’hora i mitja que va durar la visita vam poder veure com és el dia a dia d’un bomber/a i els requisits per entrar a formar part del cos de bombers/es de BCN.

L’alumnat va preguntar sobre la preparació per les oposicions, els estudis que faciliten l’entrada (el d’electromecànica és un dels que ajuden a preparar-se), el carnet de camió i les condicions laborals del personal bomber.

Des de bombers/es ens emfatitzen la necessitat de trencar amb estereotips i que més noies s’ interessin per entrar al cos. Aquests últims anys ja s’ha fet un pas endavant en la igualtat, amb l’entrada de 18 dones al cos.

En opinió del nostre professorat la visita ha resultat molt satisfactoria, ja que l’alumnat ha parlat directament amb personal del cos de Bombers/es i ha pogut trencar mites, alhora que els hi ha pogut preguntar sobre la seva feina.

Comparteix el post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Altres notícies

Cicles Formatius

Pintat dipòsit i llantes Suzuki

Restauració d’un dipòsit de motocicleta al centre amb material de primera qualitat del nostre col·laborador de pintures ROBERLO.

Cicles Formatius

Pintat de llantes Renault Modus

Hem pintat unes llantes d’un Renault Modus al centre amb material de primera qualitat del nostre col·laborador de pintures ROBERLO. Volem aprofitar per agrair a