Reprenem el Servei a la Comunitat a la Residència de gent gran L’Onada-Serentill

Per fi, després d’aquests dos anys de pandèmia i protocol COVID, el nostre alumnat de 4t d’ESO ha pogut fer el servei a la comunitat a la Residència L’Onada-Serentill de Badalona.

Un total de 46 alumnes es distribuiran en torns de dilluns, dimecres i divendres a la tarda per fer les activitats amb els avis i àvies de la Residència.

Tots ells, alumnat, àvies i avis, estan molt contents de la represa de l’activitat.

Cada torn es divideix en diferents grups segons l’activitat. Mentre uns fan un acompanyament més individual mitjançant la lectura de llibres, passejos pel jardí, manualitats… altres fan activitats grupals mitjançant la realització d’activitats estimulatives a partir de tertúlies d’història de vida, jocs grupals…

Per l’alumnat que està més motivat en la implicació de la Residència se’ls ha permès fer un acompanyament més proper amb les persones diagnosticades de demència cognitiva i, per altra banda, tenim un grupet de cinc alumnes que acompanyaran als avis i a les àvies a la Festa Major de Badalona, visitaran el Dimoni i faran passejos per la Rambla, sortides per berenar prop de la platja, etc.

Comparteix el post

Altres notícies