El retorn de llibres d’ESO i Batxillerat serà del 16 de juny al 3 de juliol

Per ajustar-nos al protocol establert, el retorn dels llibres s’ha de fer de manera esglaonada i complint les mesures d’higiene.

Del 16 de juny al 3 de juliol es realitzarà el retorn de llibres d’ESO i Batxillerat amb cita prèvia i seguint les següents instruccions:

 1. Els llibres han de venir completament revisats de casa! Serem molt rigorosos en aquest aspecte. El valor d’un llibre que no estigui en bon estat serà d’1€, segons va aprovar l’AMPA el curs passat. Traieu els folres que no estiguin en bones condicions.
 2. Tots els llibres han de portar l’etiqueta de Socialització a l’interior de la portada amb el nom de l’alumne/a ( en cas de no tenir-ho digueu-li a la persona que us recull els llibre perquè es posi)
 3. S’ha de reservar cita prèvia a aquest enllaç (SI US PLAU, NO AGAFEU CITA PRÈVIA ELS DIES 24 I 25 JUNY). Ajusteu-vos el màxim a l’hora reservada per tal de no formar cues.
 4. El lot de llibres de text i lectura s’ha de portar en una bossa amb el document de depósit (el trobareu a la web). Donat el cas que no el puguin imprimir, hauran de fer una graella similar amb les dades demanades. Les famílies hauran de quedar-se una còpia o foto d’aquest document com a resguard del dipòsit.
  • IMPORTANT! Assegureu-vos que el telèfon que poseu sigui correcte, ja que haurem de contactar amb vosaltres per informar-vos de l’import dels llibres del curs següent.
 5. Per fer la reserva de llibres per al proper curs haureu d’omplir les dades al mateix document de dipòsit.
 6. BATX:
  • Els alumnes de 1r de BATX que hagin de recuperar més de 2 matèries al setembre no deixaran CAP LLIBRE fins que no tinguin les notes de la recuperació extraordinària.
  • Els alumnes de 2n de BATX que NO fan les PAU ja poden portar els seus llibres. El retorn dels diners es farà la primera setmana de juliol.
  • Els alumnes de 2n de BATX que SÍ fan les PAU portaran els llibres la primera setmana de setembre.

Per a qualsevol dubte, podeu enviar un missatge de WhatsApp al telèfon 667 11 47 48 (només es contestarà als matins)

Comparteix el post

Altres notícies