El retorn de llibres d’ESO i Batxillerat serà del 16 de juny al 3 de juliol

Per ajustar-nos al protocol establert, el retorn dels llibres s’ha de fer de manera esglaonada i complint les mesures d’higiene.

Del 16 de juny al 3 de juliol es realitzarà el retorn de llibres d’ESO i Batxillerat amb cita prèvia i seguint les següents instruccions:

 1. Els llibres han de venir completament revisats de casa! Serem molt rigorosos en aquest aspecte. El valor d’un llibre que no estigui en bon estat serà d’1€, segons va aprovar l’AMPA el curs passat. Traieu els folres que no estiguin en bones condicions.
 2. Tots els llibres han de portar l’etiqueta de Socialització a l’interior de la portada amb el nom de l’alumne/a ( en cas de no tenir-ho digueu-li a la persona que us recull els llibre perquè es posi)
 3. S’ha de reservar cita prèvia a aquest enllaç (SI US PLAU, NO AGAFEU CITA PRÈVIA ELS DIES 24 I 25 JUNY). Ajusteu-vos el màxim a l’hora reservada per tal de no formar cues.
 4. El lot de llibres de text i lectura s’ha de portar en una bossa amb el document de depósit (el trobareu a la web). Donat el cas que no el puguin imprimir, hauran de fer una graella similar amb les dades demanades. Les famílies hauran de quedar-se una còpia o foto d’aquest document com a resguard del dipòsit.
  • IMPORTANT! Assegureu-vos que el telèfon que poseu sigui correcte, ja que haurem de contactar amb vosaltres per informar-vos de l’import dels llibres del curs següent.
 5. Per fer la reserva de llibres per al proper curs haureu d’omplir les dades al mateix document de dipòsit.
 6. BATX:
  • Els alumnes de 1r de BATX que hagin de recuperar més de 2 matèries al setembre no deixaran CAP LLIBRE fins que no tinguin les notes de la recuperació extraordinària.
  • Els alumnes de 2n de BATX que NO fan les PAU ja poden portar els seus llibres. El retorn dels diners es farà la primera setmana de juliol.
  • Els alumnes de 2n de BATX que SÍ fan les PAU portaran els llibres la primera setmana de setembre.

Per a qualsevol dubte, podeu enviar un missatge de WhatsApp al telèfon 667 11 47 48 (només es contestarà als matins)

Comparteix el post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Altres notícies