TERCERA EDICIÓ DEL POMPEU SKILLS

Divendres 17 de febrer de 2023 fem la tercera edició del Pompeu Skills, una jornada que s’espera molt entretinguda.

L’alumnat de totes les famílies professionals del centre: Automoció, Fabricació Mecànica i Química treballarà les seves competències professionals mitjançant les competicions d’excel·lència de formació professional.
Aquesta competició interna serà un entrenament per l’actual edició 2023 de les competicions Catskills de la formació professional de Catalunya.

https://projectes.xtec.cat/catskills/general/inscripcions-catskills-2023/

El tret de sortida de la jornada començarà a les 9 del matí per a totes les famílies professionals on l’alumnat s’enfrontarà a una prova en equips a la qual han de donar solució al llarg de tota la jornada lectiva.

Els test projects preparats pels equips docents són reptes reals i transversals on els equips formats per alumnat de grau mitjà i de grau superior hauran de treballar amb un alt grau de cooperació i responsabilitat.

S’esperen uns 120 participants al matí i uns 80 a la tarda entre totes les famílies professionals.
A més a més, en aquesta edició l’inici d’alguna prova compta amb un factor sorpresa de gamificació per poder trobar les pistes inicials.

La jornada es retransmetrà en streaming per you tube utilitzant l’equipament audiovisual de la sala polimèdia de l’aula tecnòlogica i del projecte Etwining.

Aquí l’enllaç de la retransmissió:

https://youtube.com/live/_gbcQCczDEQ?feature=share

Un nou repte amb aquesta tercera edició del Pompeu Skills!!

Comparteix el post

Altres notícies