Volvo Trucks & Bus Espanya ens visita!

El passat dimarts 14 de novembre l’empresa Volvo Trucks & Bus Espanya va fer una visita al nostre institut. Vàrem rebre una xerrada dirigida pel formador Antonio José Sánchez sobre l’electromobilitat en vehicles pesats, va explicar a tots els grups d’automoció (Electromecànica de vehicles, Carrosseria, Automoció i Curs d’Especialització en manteniment en vehicles híbrids i elèctrics) sobre les noves tecnologies aplicades a aquests tipus de vehicles i la línia de treball de cara al futur d’aquesta empresa tan important en el sector del transport i manteniment de vehicles. La xerrada va ser un èxit, l’alumnat es va quedar sorprès de com avança la tecnologia en aquest àmbit.
Cal destacar que al nostre centre s’està impartint la segona edició del Curs d’especialització en manteniment de vehicles elèctrics i híbrids que permet a l’alumnat ampliar els seus coneixements i obrir-se portes al món laboral.

 

El pasado martes 14 de noviembre la empresa Volvo Trucks & Bus España  hizo una visita a nuestro instituto. Recibimos una charla dirigida por el formador Antonio José Sánchez sobre la electromovilidad en vehículos pesados, explicó a todos los grupos de automoción (Electromecánica de vehículos, Carrocería, Automoción y Curso de Especialización en mantenimiento en vehículos híbridos y eléctricos) sobre las nuevas tecnologías aplicadas a estos tipos de vehículos y la línea de trabajo de cara al futuro de esta empresa tan importante en el sector del transporte y mantenimiento de vehículos. La charla fue un éxito, el alumnado se quedó sorprendido de cómo avanza la tecnología en este ámbito.

Hay que destacar que en nuestro centro se está impartiendo la segunda edición del Curso de especialización en mantenimiento de vehículos eléctricos e híbridos que permite al alumnado ampliar sus conocimientos y abrirse puertas al mundo laboral.

Comparteix el post

Altres notícies